Skip to main content
Kickboksen in Zwanenburg

Sinds kort is het mogelijk om te kickboksen bij Gym Zwanenburg. Gym Zwanenburg is een nieuw sportschool in (zoals de naam al doet vermoeden) Zwanenburg. Bij een sportschool denkt u tegenwoordig al gelijk aan een groot sportschool met 100 duizend apparaten. Als u wel eens dan naar de sportschool gaat is het altijd weer even uitzoeken welke apparaat je nu weer moet gebruiken. Bij Gym zwanenburg hebben ze ervoor gekozen om het simpel te houden. Niet teveel apparatuur maar juist persoonlijke begeleiding die je helpt om jouw doelen te behalen.

Afgelopen maandag was dan de grote opening van Gym Zwanenburg en dat is groots aangepakt. Vanaf de middag konden kinderen met hun ouders langskomen voor een gratis proefles. Kijk voor meer informatie over kickboksen voor jeugd op de website van Gym Zwanenburg


In de avond werd de eerste kickboks groepsles gegeven. Dit was zo een succes dat de les nu 3 keer in de week wordt gegeven! Naast het volgen van groepslessen is het ook mogelijk om een personal training te nemen. Dit kan een 1 op 1 les zijn of indien je een vriend of vriendin wil meenemen dan is dat uiteraard ook mogelijk.Naast kickboksen is het bij Gym zwanenburg ook mogelijk om een zaktraining te volgen. Bij Gym Zwanenburg hangen er 5 bokszakken en dat betekend dat er 10 man tegelijkertijd kunnen trainen op de bokszakken. Heb je niks met kickboksen? Dat is uiteraard geen probleem, wij hebben ook apparatuur om een volledige circuit training te kunnen  geven. Kom eens gerust langs bij de sportschool in zwanenburg.


Comments

  1. Neem ook eens een kijkje op Seweb.nl voor al uw webdesign en SEO optimalisatie vraagstukken!

    https://www.seweb.nl

    ReplyDelete

Post a Comment